mandag 8. februar 2010

Og hva er så dette???;o)

Vel de fleste ser vel at det er en skohylle, elektrisk sådan, siden det ligger en ledning og slenger;o)) Da vi flyttet inn, ble denne selvfølgelig behørig skrudd opp på veggen i gangen, bare for å bli skrudd ned igjen når jeg fikk et innfall med å plassere en telefonbenk i gangen;o)))
Innfallet mitt resulterte i 4 skruhull i de nye veggene våre, som ikke er spesielt vakre, og som det er et vannvittig tiltak å få gjort noe med. (Til og med å ta ut skruen, er vanskelig;o))
Hullene har holdt meg tilbake med å skru hyllen opp igjen en annen plass, er jo liksom viden kjent for mine innfall, og har ikke lyst til å bo i et boreinfisert hus om 10 år;o))
Forleden dag datt det en ide ned i hodet mitt........
Det måtte da gå ann å feste denne hylla i et mobilt rammeverk.....Dette er prototypen..... Har bare ikke kommet lenger med proskjektet, måtte jo teste om det i det hele tatt virket... Tror jeg må lage en ramme rundt det hele, for å stive det av litt mer. Og tenkte at jeg kunne stifte på en pen voksduk på bunnen for å samle drypp.... Ja ja, sender iallefall ideen ut til dere, i fall det er flere som ikke vil ha unødige hull i veggen.
Når sommeren kommer, så pakker jeg bare bort stativet;o))


Speaking om sommer, nå har jeg maletemp i garasjen;o)))) Den er ferdig isolert, og varmen er satt på. Neida, der er ikke plata, ikke satt opp elektrisk, men der er arbeidsvarme..... Alt annet kommer når det kommer;o))
Og kommet har også den første jobben min i garasjen, gleder meg som en unge til å ta fatt på disse som skal trekkes for en kunde;o)

Nede i garasjen holder mannen min på å skille av 1 etasje. Han skal ha en del til bilen (iallefall enn så lenge;o))))))))), og jeg skal ha den andre delen til sprøytemalerom og hobby/verkstedrom.
Det skal bli digg å ha et eget rom til å spaye og sprøyte i;o)

Håper alle får en givende uke;o)


post signature

5 kommentarer:

Ellemeller sa...

So lurt!
Eg misunner deg den garasjen also! :)

Solveig sa...

Du er bare super, Linda!! Så full av påfunn og gode ideer! Den skohylla må du ta patent på, vet du:o)
Så spennende bilder fra garasjen. For ikke å snakke om de lekre møblene du har fått til restaurering! Bøyer meg i støvet over alt du får til. Må bare innom deg en gang og se alt det kreative du driver på med:o))))
Ønsker deg lykke til med prosjektnen. Alltid så koselig å høre fra deg, min venn.
Klem fra Solveig

Norwaystyle sa...

Smart å lage det om til en stående skohylle og unngå hullene i veggen :-). For en fin plass du kommer til å få i garasjen din. Gratulerer med oppdrag. Håper businessen går strålende :-).

Villblomsten sa...

Lur ide med skohyllen :-)
og ønsker meg en sånn garasje :-) !!

Solveig sa...

Skjønner godt at en blir bergtatt i perioder! Og skal en så få noe gjort, nytter det ikke å blogge titt og ofte. Det tar tid, selv om det er veldig kjekt, da:o)
Men jeg vet du kommer sterkere tilbake. Tenk når du kommer uten av planleggingsfasen og produksjonen kommer igang for alvor!! Da kommer nok innleggene som perler på en snor:o)))
Vet du er der vennen, det holder det for meg:o)))

Ønsker deg en flott uke! Denne nettsiden din må jeg inn på - syr nemlig vesker for harde livet for tiden!