torsdag 18. juni 2009

DanmarksturI helga var vi i Danmark på lappeklubbtur. Vi var 23 damer i alle aldre, som reiste grytidlig fredag morgen, og hadde det ustyrtelig morsomt;o) Det er lenge siden lattermusklene har fått trimma seg SÅ mye;o)

Fikk en tur innom et par bruktbutikker også, og fant noen få perler, blandt anna denne "Kaptein Sabeltann skuta" til sønnen min.
STOOOOR suksess til 45DK

En tekanne til mor... Jeg drikker ikke te, men det er av mindre betydning;o))

Og 2 bittesmå vaser som jeg skal bruke i stettefat, pluss en yndig liten pyntekopp som jeg tror jeg skal lime fast til skåla si, og bruke som lysestake.

Herligheten toppa seg med 2 putetrekk med broderi som kosta 20DK stykket. Gleder meg til å klippe dem opp, og bruke de til noe skøy;o)

Jeg elsker bruktbutikker;o)

Og jeg elsker stoffbutikker.

Her er noe saker og ting som jeg plukka opp i en hærlig butikk som heter postgaarden (link finner du her)


Ellers så gikk vi alle bananas i en tøybutikk i Hjørring som skulle flytte, og kjørte halv pris på allerede lave priser. Fikk med meg 8,5 meter stoff, 7 meter pyntebånd, og en meter blonde, til den yhyrlige sum av 350DK
Det er deilig å være norsk i Danmark4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og takk for koselig kommentar hos meg. Synes blåhvite kjøkkenting er fantastiske og likte den kannen du fant. Loppis er gøy da!

Solveig sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :-). Se du har funnet deg mange godbiter - tipper du kommer til å kose deg masse med dette framover :-). Jeg liker også å sy, har prøvd meg på forskjellige prosjekt. Akkurat nå er det papirhobby og bilder som gjelder. Håper å kunne bruke noen av de flotte stoffene som finnes, på en ny måte....får se om jeg får det til slik jeg har tenkt. Men "sy-piffen" kommer helt sikkert tilbake. Koselig blogg du har-kommer nok tilbake hit :-) Ha en flott midtsommerhelg!
Klem fra Solveig

Unknown sa...

Så fine stoffer du har kjøpt!
Alltid moro med tilbud!
Klem*

Bare Beppe sa...

Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min. Er så inspirerende og komme hjem etter en god midsommer helg, og finne ut at "noen har vært på besøk". Gleder meg til å se "stettfatet" som du skal lage av de små vasene! Jeg har laget et selv, og de blir jo supersjarmerende!! Klem