onsdag 24. juni 2009

Før og etter
Et artig bruktkjøp;o)


Litt maling og serviettknoting senere....

Så ble den jammen noe å blogge om;o)))))Det er sikkert ikke meningen man skal bruke serviett til slike store flater, og man bør iallefall ikke gjøre det når man skal prøve decoupage for første gang. Men for alle som spør, så var det intensjonen min å få den fine krakelerte effekten der servietten bretter seg litt;o))))

7 kommentarer:

Unknown sa...

Så fint det ble! Flott med litt farger mot det hvite!
Klem*

Harmoni og nostalgi - Den Hvite Rose sa...

Jeg har dekorert en stor 6 skuffers kommode med decoupage. Selve kommoden ble elfenbenshvit og resten roseservietter. Oppå la jeg grå mosaikkfliser som jeg også hadde de samme serviettene på og det ble kjempeflott. Skal vise den på bloggen min. Klem

Solveig sa...

Så stilig! Jeg synes også det blir fint når servietten lager små bretter når man limer den på. Det skal jo se litt gammelt ut, eller hur? Jeg bruker en del servietter og decopage på bilder. Jobber med noen nå som skal være til en utstilling, så de kommer ikke i bloggen helt enda :-)Gøy med servietter!
Ha en flott sommerdag.
Solklem fra Solveig.

NIB sa...

Hei! Flott blogg du har!

Vi ser du il legge deg til på nib, velkommen!

Vi kan vanskelig legge inn en blogg som allerede i navnet tilsier at det ikke er snakk om en interiørblogg. (Selv om du har interiør som tema). Kom tilbake til oss, med nytt navn og interiørfokus - så legger vi deg veldig gjerne inn:)

goood sommer!

Solveig sa...

PS! Det ligger en Award og venter på deg i bloggen min :-)
Sommerklem fra Solveig

Lulebekke sa...

Denne ble ordentlig stilig! Bra jobba:)

tinemor sa...

Så stilig og flott den ble!!!
Me like
Klem