onsdag 15. juli 2009

Fikk forespørsmål om jeg kunne sy nostalgiske puter, og det kunne jeg jo;o)

Oldemor Aasta på et bilde som også er et postkort. Den hekla firkanten er en del av en remse som hang på et gardin jeg fikk nappa til meg. Sansynligvis heklet av Aasta eller hennes mor.
Blonderemsa på denne puta kommer også fra Aastas hjem, det er så gøy med slike gamle hekla blonder;o))

Svigermor ble imponert over putene over, og skynta seg opp på loftet og henta et bilde av ho og broren. Så ble det en pute til broren, som fyller år i disse dager;o))
Må si jeg ble fornøyd med putene, for ikke å snakke om hvor lett det faktisk var;o) Blir nok mange flere puter i heimen heretter. Erklærer meg herved som pute gal;o)))
Sommerklem fra Linda7 kommentarer:

Sigrid sa...

heia!

Så fine de putene ble, fint med blonder altså :)
Hvordan får du bilde over på putene?

Sommerklem fra meg

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Hallooooooooooooooooooooooooooo!!!!
Så kjekt at du vil slå følge med meg!
Jeg håper du blir med på Norgesglasskonkurransen også....den er litt på vent i og med at jeg har bloggepause (kremt...PRØVER å ha bloggepause...:)
Skal si du lager fine puter...så flink du er!
Klem,M

Ellemeller sa...

Tusen takk!

Eg hadde faktisk drivved-knaggrekke før eg pussa opp, og prøvde å lage to nye i dag tidleg, men blei ikkje fornøgd. Men takk for tipset uansett:)

Fine puter!!

Anita

Lindas hus sa...

Må nok ligge i navnet ettersom du er så flink:DKjempe fine puter!!!Skjønner godt at svigermoren din er fornøyd!!!Kos deg med putene!Klem fra Linda

Nancy in Norway sa...

Neimen Heisann!! Så fin blogg du har laga deg :-)

Kos deg masse i bloggerland.

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg
Putene er flotte. Jeg har selv drevet å sydd slike som dette. Akkurat nå for øyeblikket er printeren uten farge så jeg må smøre meg med tålmodighet før jeg kan gå i gang jeg. For du vet det der med å huske å kjøpe printer farge det er vanskelig å huske når man er ute på shopping. he he
Stå på videre med syingen. Tuddeluuuuuu:O)

ninabakke sa...

Fine :D