torsdag 15. oktober 2009

Tja, hva skal en si...

Først av alt så får jeg bare beklage, nå har det gått litt for lang tid fra forrige innlegg;o(
Men jeg har nå engang satt meg fore, at min blogg skal være ting JEG har laget eller kjøpt, og ikke en "hente bilder fra nettet til andres inspirasjon blogg". Det er det mange andre som gjør mye bedre enn meg;o) Bakdelen med det, er jo at jeg faktisk må gjøre en ting ferdig;o)

Og akkurat nå er det sying for alle pengene, (bokstavlig talt;o) Skal ha julemesse her i heimen siste helga i november, og har satt inn støtet for produkskjonen. Jeg føler ikke for å poste et innlegg om dagen, hvor jeg viser frem en pute og x antall myke bokser, eller 10 søte vinflaskeholdere;o) Det hadde vel tatt kverken på interiørfølgerene mine, selv om kanske syfølgerene hadde satt pris på det;o) Så i ca 6 uker fremover, så blir det nok mindre blogging på meg, håper dere bærer over med meg. Skal prøve å lese og kommentere så mye jeg rekker;o)

Var på møbeltapetsererkurset igjen i går, og hadde håpet at jeg skulle bli ferdig med ørelappstolen, men det ble jeg altså ikke. Så vi får alle leve i spenning en uke til;O)

I dag er det smeigevær på sørlandet;o)
Har lovet meg selv å ikke blogge utsikten vår før pinnene med ledninger ligger i bakken, men idag klarte jeg ikke vente lenger og snek meg opp på loftstua og tok et bilde;o) I det daglige ser jeg glatt forbi stolpen, men det egner seg jo ikke så mye på et bloggebilde. Om litt over et år, så skal naboen bygge, og da skal vistnok ledingene ned i bakken. Da kommer der nok bilder fra stuevindu og veranda;o)

Hvor er skjorta mi, hvor er buksa mi.........
Søppelsekken med vinterluer og votter ble tømt utover gulvet i håp om å oppdage iallefall 1 par med like vanter til ungene;o)))
Jeg er sikker på jeg hadde det i fjor.......

Så der skal syes, ryddes, støvsuges, vaskes noen klær(som også skal henges opp), og så kom dette i posten...........Pokker, jeg har ikke tiiiiiid;o) med mindre jeg, stapper alt av luer og votter tilbake i posen(har jo funnet et par til hver av ungene), rydder bittelitt på overflaten, støvsuger det verste i gangen, og syr etter jeg har lest bladet;o))))))) Problem solved;o)


Ha en flott dag;o)

post signature

7 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Heisan!

Stikker bare innom for å si hei i forbifarten.
Har akkurat hentet posten så nå skal jeg kose meg med nystekte rundstykker og rom 1-2-3

Lykke til med produksjonen!

Ellemeller sa...

Hehe, kjenner meg igjen;) Det er mykje artigare å lese interiørblad enn å vaske.
Eg kjem til å sakne innlegg frå deg, men skal prøve å vente tolmodig:)

Lykke til med julesalet!

ANita

Norwaystyle sa...

Ha ha ha. Du fikk frem smilet her i gården. Måtte le av 'hvor er skjorta mi' osv. Kjenner meg sååå godt igjen der. Så fin sjøutsikt du har. Syntes det er gøy å se hva du lager til julesalget.Lykke til med salget. Klem

Unknown sa...

Du høres veldig produktiv ut. Gleder meg til å se hva du lager.

Kort og Søm sa...

Fine ting du viser, og for en nydelig utsikt!! :o)
ha en riktig god helg,
Fredrikke :o)

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Måtte bare innom for å gi deg en søndags klem:) Klem fra Elin:)

Liza sa...

Heia!
Utfordring til deg inne hos meg :)
Klem fra meg.