torsdag 8. oktober 2009

Utfordring....

Fikk en utfordring av Ellemeller, om å blogge om hvor man oppbevarer fjernkontrollene. Har vist det før for en stund siden, men viser selvfølgelig gjerne igjen;o) Denne modellen er bare en prototype, men er så fornøyd med den at den blir nok hengende. Den henger over kanten og ned under sofaputen.

Om noen har lyst på en liknende, så skrik ut;o) Jeg skreddersyr den til deg, slik at du får akkurat så mange lommer du vil ha, og i det stoffet du vil, og med det motivet du vil;o))

Jeg vil gjerne gi utfordringen videre til

Lykkelitens boble

Solbergets mange proskjekt

Ralfefarfars paradis

Denne klokka har svigerfar laget. Var så veldig i tvil om hvor jeg ville ha den, for den passet ikke inn noen plasser, mest fordi den var trehvit. Vi hadde en skvett terrasebeis igjen etter at vi beisa terrasen, og iløpet av notime, ble kokka mye finere;o))
Dette ildfaste fatet med sølvplettholder og lokk, har jeg fått av mamma. Hun hadde selv fått det, men det var ikke helt hennes stil, og siden jeg holdt på å dø når jeg så det;o)), så ble det mitt;o))
Fikk også beskjed om at jeg ikke måtte sette hele stasen inn i ovnen;o)) Har gjort mye rart på kjøkkenet, så det er vel ikke rart at mamma syns det var på sin plass med en advarsel;o))

Denne lykta ble "kjøpt" på flust.no for trumfpoeng, og jeg syns den var kjempefin. Passer godt sammen med de andre sølv og sølvplett tinga mine;o)

Ellers så var jeg på møbeltapetseringskurs i går. De var sykt moro, og jeg har 7 kvelder igjen;o) Kommer selvfølgelig til å blogge mer om dette, etterhvert som ting blir ferdig;o)

Ha en flott dag folkens;o))post signature

18 kommentarer:

Lindas hus sa...

Å så spennende! Møbeltapetseringskurs skulle jeg gjerne ha gått på også! Sliter med stolen min som jeg holder på med nå! Kjøpte så klart mønster...vet ikke hva jeg tenkte på engang. Så hledig du var og fikk fatet av din mor! Nydelig var det og lykta også...tror jeg må sjekke trumfpoengene mine selv! Og tv holderen er jo bare kjempe smart! Ha en super dag. Linda

Norwaystyle sa...

Så vakre sølvting du har. Supersmart fjernkontrollholder. De pleier jo å ligge og flyte overalt. Så flink svigerfar du har.

Lykkeliten sa...

Vel, den utfordringa kom som et spark bak Linda, og jeg bestiller promte en slik holder til mine 2 fjernkontroller! :-)

Tror i alle fall det bare er 2 nå som guttungen har stukket av med stereoanlegget, men jeg får sjekke med sjefen og komme tilbake til deg....

Takk for utfordringen og for at du trofast stikker innom min lille boble, det er jeg utrolig glad for.
Har nå lagt igjen kommentarer med hint om min lille gavetrekning idag i de bloggene jeg besøker, så jeg håper du får litt konkurranse ;-)

Märta sa...

O går du också på möbeltapetseringskurs. Jag har gått i flera år och tycker det är så roligt(kul). Vad klär du om? Själv håller jag på med fotöljer till min dotter i fusk fårskinn.
Ha en skön kväll!
Kram! Märta

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Hei Linda!
Takk for hyggelig kommentar...Jeg ser at du får gjort mye fint. Jeg er imponert....hvordan får du tid?
Ønsker deg fortsatt en fin kveld.
Klem fra Hanna

Anonym sa...

Hei Linda..... Så mye fint du har, kos med alt det gamle. Vi sees i morra, klem fra mamma.

ralfefarfars paradis sa...

Så spennende med møbelkurset- du blir jo skikkelig proff! Og jeg skulle så gjerne ha tatt utfordringen din, men jeg har ikke tv! Da vi flyttet hit var det ikke uttak..fordi man må ha parabol for å få inn kanaler..så nå har vi klart oss med litt nettv i ny og ne i over to år;) Det er i alle fall en kjempesmart løsning du har ordnet- og veldig fin;)
Håper du får en fin dag i morgen;)
DU må ha et innlegg om dine opplevelser på kjøkkenet;)

Margrethe sa...

Smart løsning på et "kjent" problem! Skulle ønske jeg kunne gjøre det samme med nøkler, ipod og telefon. Eller, buksen har jo lommer, men jeg bruker jo ikke dem...

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så smarte ting du lager. God helg fra Siv

Home By Virginia sa...

Hei... :)

Smart løsning for fjernkontrollene det der... Jeg har en søt liten eske som våre ligger i på stue bordet... :)

Ønsker deg en herlig helg...!!!

Klemmer fra Malin Virginia

Solveig sa...

Så flotte ting du har skaffet deg, min venn! Kjempesmart med den holderen til fjernkontroller:o) Er redd jeg ikke kommer opp mot en slik løsning:o) Men jeg skal ta utfordringen-må bare rydde fjernkontroller først....He,he:o)))).
Dette møbeldtapeteseringskurset ditt høres kjempespennende ut! Alt du får til! Jeg er bare ultraimponert, Linda! Følger deg spendt:o)
Ønsker deg en knallfin helg!
Klem fra Solveig

Velkommen til min kreative verden sa...

Så gøy å se hvordan du løste utfordringen!

Det ble jo så fint, og så annerledes...

A-H sa...

Kjempefin tv-kontroll-holder, smart:)
Ha en fin helg!!

Klem

Solveig sa...

He he, ja her må det bløtlegges, men det skal jammen mannen få æren av. Det er han som er eier av samtilige 8 (!) fjernkontroller som ligger og slenger. Så får vi se hva det blir til. Følg med, følg med:o))))))
Lørdagsklem fra meg!

Lyse drømmer sa...

Det ligger en liten overraskelse til deg på bloggen min:)

Klem fra Unn Eirin

Klaffen sa...

hei på deg;) takk for kommentar inne hos meg - det var virkelig hyggelig! Så vanvittig fin blogg da!! Og du... møbletapetserer kurs, det skal jeg gå også hos husfliden i Bærum når det engang er plass til meg!SÅ gø!! hva lager du, er det eget prosjekt til disse kursene? Du.. en sånn fjernkontroll oppbevaringsgreie kunne jeg tenke meg. Har en beige Ektorp sofa... Noe med søte nostalgisk motiver kanskje? Eller har du noe annet kreativt forslag? Trenger tre lommer... kan du? klem i fleng

Brocante sa...

Møbeltapetsererkurs? Hvor har du funnet det? Det må da være fryktelig moro? Skulle gjerne ha gjort det selv....

MariMaja sa...

Heisann;)
Fant deg via MonaLisa;)
Koselig blogg du har;)
Så masse flotte ting du syr!
Nå skal jeg kikke litt bakover i bloggen din;)
Kommer tilbake jeg;)
Ha en fin søndagskveld;)