onsdag 2. desember 2009

Et lite messereferat og award;o))

Messa er over og alle hjerter gleder seg;o)
Ei venninne tok bilder, for jeg hadde messifisert bort kameraet, så bilder får dere nok vente bittelitt på;o/
Ellers så er jeg særs fornøyd med messa. Masse folk kom, og masse folk handla. Noen bestilte og noen ble inspirert av møblene jeg hadde trukket om, og sa de skulle komme tilbake etter nyttår for å få trekt om ting de hadde hjemme;o)))) Og det var jo en av hovedideene med messa. Å vise folk i nærheten at her er jeg, og dette kan jeg;o)

Mens jeg styra som værst med messa så ramlet det inn ikke mindre enn 2 awarder. Selv om jeg var så stressa at jeg knapt hadde tid til å tørke tåren i øyekroken, ble de satt umåtelig stor pris på.
Den første fikk jeg av Solveig, min veldig gode bloggvenninne, som har bloggen Solbergets mange prosjekt. Tusen tusen takk Solveig;o))) Dagen etter fikk jeg den samme awarden av Norwaystyle, sammen med et sett vakre ord;O))))
Tusen takk begge to, jeg ble veldig glad;o)
Jeg er ikke helt oppgående i tankegangen ennå, så vet ikke helt hvem jeg skal gi de videre til, så alle som leser her, kan bare ta den, for dere er fantastiske alle sammen;o)))

Nå skal jeg hive meg rundt å gjøre alt det jeg ikke fikk tid til før julemessa, har til nå blandt annet vasket 9 runder i vaskemaskinen, har ennå 2 igjen. (det verste var faktisk at det knapt minket i skapene;o////)

post signature

2 kommentarer:

Solveig sa...

Tenkte med det ja:o)) Alt ikke hviler hverken på lauvbær eller kristorn for den sak skyld:o)))
Du er bare god! Ønsker deg en fin adventstid midt opp i all hurlumheien:o))

Klem fra Solveig

Lindas hus sa...

Gratulerer så masse med velfortjente awarder og ikke minst messen! Regner jo med at de ble like imponert av deg som vi som leser bloggen din gjør! Ha en herlig kveld. Klem fra Linda