lørdag 19. desember 2009

Juletreslang og garasjebygging

I dag har vi vært på juletreslang;o))
Vi reiste til Gurebo gård som har både juletrær og dyr, og en kjempekoslig julestemning;o)
Ungene storkosa seg, og det var vel ikke fritt for at vi voksne også hadde en fin tur.
Vi fikk fanget et flott juletre, reist med hest og slede, møtt julenissen og hilst på dyra.
Her studeres et marsving nøye;O)

Det var visst ikke mange som trodde meg da jeg fortalte at vi skulle bygge garasje lillejulaften. Og det var da også en sannhet med noen modifikasjoner;O))) For en uke siden så så det ut som på bilde over.
På torsdag kom garasjen i elementer, og samme ettermiddag, så var veggene oppe.
I går kom gavlveggene og takstolene opp, og i dag har de holdt på med å rette inn takstolene og spikra fast takplater. Nå de siste 3 timene har det også kommet 15cm snø;o/// Kanskje ikke helt med i beregninga, men sånn er det nå engang. Regner med at iallefall alle takplatene er oppe i morra, sånn at vi kan få spadd utav all snøen..

Sente fra meg de siste tre putene i går, og er da ferdig med alle bestillingene. Deilig;o)))

Hvert år siden elstemann ble født, så har jeg laget kalender med bilder av barna. Har laget den i et word dokument, og har satt inn bilde av alle i hele familien på sine respektive fødselsdatoer... Det er en hel liten jobb hvert år, men en veldig grei julegave til alle i hele familien. Har også en oversiktsside på slutten, hvor alle bildene er, navn og hvilken relasjon de har til mine barn. Dette er altså oldeforeldre, besteforeldre, tanter, onkler, fettere og kusiner på min mann og min side;O)) Alt blir laget og printet ut av undertegnede, og jeg begynner alltid litt for sent. Så når jeg går tom for blekk eller fotopapir på julaften formiddag, så sprer panikken seg alltid;o))
Lurer på hvordan det skal gå i år???

Håper dere andre har god struktur på juleforberedelsene, og at dere passer på å få kosa dere masse;o)))
Tusen takk for alle superkoselige kommentarer, og ha en riktig så god jul;o))))


post signature

8 kommentarer:

Unknown sa...

Gøy å få opp garasje til jul.
Har nok styr på juleforberedelsene siden de eldste barna reiser vekk er det plutselig god tid til alt. Tror jeg skal virkelig slappe av i år. Jeg ønsker deg fortsatt god førjulstid. :-)

ralfefarfars paradis sa...

ikke verst med garsje i julegave- det er i alle fall en stoor gave;) Og velidg praktisk også;) Lykke til med kalenderen,) Jeg ligger sjelden i forkant med ting- for å si det forsiktig, men i år slipper jeg å tenke på julemat og julevask 8 den tar jeg til våren!)...og jul blir det uansett- det er jo endel som grandiosa som julemiddag også har jeg hørt;) Ønsker deg en fin kveld!

Lindas hus sa...

Wow så utrolig flinke dere er! Var ikke noe småtteri heller:D Og hørtes ut som en kos dag på gården! Vil ihvertfall benytte anledningen til å ønske deg og din familie en riktig fin fin jul og en fantastisk nyttår! Og så gleder jeg meg til mange flere innlegg fra deg! En stor og varm klem fra meg!

Torunn sa...

Så hyggelig det høres ut å gå på juletresllang :-). Jeg ønsker meg et lite tre til å ha på låven og tror rett og slett jeg skal være slem jente og gå på slang i skauen der jeg trener. Det er sååå mange perfekte der :-) Huff og huff....

Kjekt med garasje på 1-2-3 og masse lykke til med både blekk og fotopapir!!

God juleklem fra meg :-)

Solveig sa...

He he, du er da bare herlig! Kjenner meg så godt igjen med disse juleforberedelsene; skal bare...og så skulle jeg gjerne ha....oj, holdt på å glemme.... De siste dagene før jul går unna i en fei-vi har for mange tanker i hodet på en gang min venn:o))
Men det er vel en del av juletradisjonen det også....he he.
Ønsker deg en strålende jul Linda! Så kjekt å bli kjent med deg, du er ei kjernejente!!

Klem fra Solveig

Norwaystyle sa...

Høres ut som en flott tur på gården. He he - måtte le av at dere har vært på juletreslang. Det er så deilig når man kan motbevise alle tvilerne og virkelig få til noe raskere enn forventet. Ble imponert over hvor raskt det gikk med garasjen. Her gjenstår kjøp av julegaver til 30 personer, kjøp av juletre, julekort, bakst og pynting. Det meste... Men det er jo noen timer igjen så det går nok :-). Ønsker deg en riktig god jul. Stor klem

Timotei sa...

Høres ut som dere har hatt et helt topp gårdsbesøk! Lykke til videre med både garasjebygging og kalenderprosjekt!
Ønsker deg en riktig GOD JUL!

Two sa...

Heisann, sit og kikkar i den kjekke bloggen din. Likte godt ideen om kalenderen! Tenk om du kunne vise litt av den på bloggen, dette er noko eg kunne tenke meg å prøve til neste jul! Men må då begynne å samle familiebilder!