torsdag 7. januar 2010

Dette er kun for spesielt interesserte;o)

Hajo alle sammen;o)

Tenke seg til at folk savner meg;o)

Joda, er her jeg, men fikk en liten "ikke bloggeånd" over meg. Det var ikke mer enn at julemessa mi var ferdig, så var det jo å hive seg rundt for å få ferdig alle bestillingene jeg fikk før jul, få ferdig mine egne gaver, stelle huset til jul, forberede julaften som vi skulle ha før første gang hjemme hos oss.

Så når julaften var over, så gikk lufta totalt utav meg, ikke på noen måte bekymringsfylt altså, jeg fikk bare ikke gjort så mye annet enn aktivisere barna;o) De hadde jo juleferie, og det hadde ikke mannen min.

Nå er jeg i full gang med prosjektene mine igjen, det er bare det at det er ingen som har kommet i et bloggvennlig format ennå. Jeg er ikke tilhenger av å vise bare halveis, så dere får smøre dere med litt tålmod;o) Holder på å lage meg en garderobe under skråtaket på soverommet, få system på vaskerommet, lage et artquilt bestående av 9 lerret og så selvfølgelig garasjen da... Der har ikke vært så veldig fremgang, det er ikke veldig behagelig å jobbe ute i 10-12 minus og stiv kuling. Kjenner forøvrig at jeg begynner å få min dose med vinter;o///

Satser på at jeg kommer i fullt bloggemodus igjen ganske snart, og så fort jeg får noe ferdig så er jeg på lufta igjen;o)))


post signature

12 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Godt å vite at du er tilbake da,og har noen prosjekter på gang!
venter spent på at de skal bli bloggbare!
Ha en fin kveld!
Janne

Norwaystyle sa...

Jeg har savnet deg her i blogglandia :-). Gleder meg til å lese mer om dine prosjekter når du er klar. Ha det fint så lenge.
Klem

ralfefarfars paradis sa...

Godt nyttår til deg! Skjønner godt at man ikke er så aktiv på bloggen hele tiden- gleder meg til å se prosjektene dine når de er ferdige- og det er jammen kaldt for tiden;) Ønsker deg ei riktig fin helg!

Ellemeller sa...

Det er ikkje småtteri du har å styre med:)
Blir kjekt å sjå resultatet!!

Unknown sa...

Det er full aktivitet på deg, vi får vente å se. :)

Lykkeliten sa...

Hyggelig å "se" deg igjen!

Lykke til med alle prosjektene, gleder meg til å se dem her inne.

Klem fra lykkeliten

Velkommen til min kreative verden sa...

Det er godt å vite at du er som alle oss andre: )

Det er godt å ha en liten pause. Gleder meg til å se hva du skal jobbe med fremover.

Marie sa...

Sender over litt bloggestøv :-)
M

Solveig sa...

Tviler ikke på at du kommer i bloggemodus igej, men det må jo være lov for en stakkar å ta seg en pust i bakken innimellom slaga:o))
Gleder meg til å se dine prosjekt-savner deg Linda;o))))))))))))))
God morgendag til deg!
Klem fra Solveig

Lyse drømmer sa...

Hei på deg:) Du høres akkurat ut som meg.... Har tatt meg en liten pause, trenger LYS og inspirasjon til p fortsette kjanner jeg. Er ikke noe vinter og mørketidsmenneske, sp jeg venter på våren. I fjor vår fikk jeg itl og med nok av svarte klær, så jeg bruker stort sett lyse klær og svart en sjelden gang. Trenger lys i mitt liv altså!
Har holdt på i kjelleren, min kjekke stesønn har malt gangene, så der er det viktelig blitt LYS! Skal i gang med dekorering hvert øyeblikk, så da er vel bliggingen snart i gang også. Ha en fortsatt fin søndag eller ha en fin uke hvis du ikke er innom mer i dag:D
Mange klemmer fra Unn Eirin

Bergfrua sa...

Hei Linda!!

Tusen takk for hyggelige hilsner på bloggen min, under min lille bloggpause/ juleferie!!

Moro å se innom deg igjen, og prosjektene dine!
Jeg har kommet meg over den varme,mørke og gode juletida! Nå er det klart for vinter og loppis/brukt funn utover vinteren!

mvh Bergfrua

Lindas hus sa...

Klart vi savner deg!!! En liten ting hos meg til deg, så sjekk bloggen min! kLEM