mandag 25. januar 2010

Jeg er forelsket;o)

Den siste uka, lå denne herligheten åpen i et eget vindu på pc'en konstant. Jeg var forelsket, men det var ikke mannen min.....
Etter nesten en uke med små små drypp og godsnakking, så sa han Nja, og da var ikke fruen sen om å hive seg over telefonen;O))
Han er fremdeles ikke overbevist stakkar, så jeg må muligens trekke den om på sikt, men det vil jo bare bli gøy;o)))
Bordet får vel også få en overhaling, når bare garasjen blir ferdig isolert, og der blir malevarmt der(gjett om jeg gleder meg, ikke lenge igjen nå;o))))
Dette søte sybordet ble mitt før jul;o))))) Det venter også bare på at det blir maleforhold..

Og så er det bare 24 dager til Stoff & Stil åpner Sørlandsparken, Kristiansand;O)))

Med ny motorvei til Kristiansand, så betyr det 20 min til S&S, og det igjen er Bursdag, julaften, st. hansaften, nyttårsaften,påske, pinse, osv osv.....;o)) Alt på en gang.

Jeg gleder meg til resten av 2010;o))))

Håper alle som leser får en fantastisk uke;o)))


post signature

11 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Ikke rart du er forelsket!

Morsomt med gode kjøp på finn, men jammen er det mye lettere åkjøpe enn å selge!
det begynner å bli fullt her.....

Norwaystyle sa...

Gratulerer med gode kjøp :-). Ikke bry deg om hva mannen din mener, og gled deg over 'forelskelsen'. Gleder meg til å se etter bilder av sybordet. Så heldige du er som får S&S så nært. Jeg må kjøre i 2 timer for å komme til S&S i Drammen. Den gangen jeg ikke hadde lappen på bil, og samboeren ville at vi skulle kjøpe bil, var ett av forhandlingskortene mine at han skulle kjøre meg til S&S så ofte jeg ville, mot at han fikk velge bil. Han døpte om stedet til Stoff og Styr. Hi hi. Her har jeg forresten heller ikke grønnskjær på hendene, men jeg drømmer om en lekker og vedlikeholdsfri hage :-).
Klem

jannes hobbykrok sa...

Flotte møbler!Så heldig du er som får stoff og stil i nærheten!Det misunner jeg deg!Her blir det bare med katalogshopping derfra!
Klem

Ellemeller sa...

Det var eit godkjøp det! Eg òg har klart å få til eit godkjøp i det siste... IGJEN, vil nok kjæresten sei, litt ironisk:)

EG har ombestemt meg og vil ikkje bytte til skråtaket ditt likevel, for eg har planar om å hoppe i senga fleire gongar:)
Og ja, eg skal hugse det!! Det med Tilda`en. Det var faktisk veldig morosamt og eg har to til på sybordet. Litt ekkelt å innrømme det, men... :)

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg får nesten alleriganfall bare av å se den. Jeg tåler ikke gammelt støv: )

Jeg må fortelle at jeg har en venninne som ringte meg i dag. Hun syntes det var så ille med deg og din mor på kurs, og at det ble så dyrt. Hun ringte til meg i dag og fortalte at hun stilte eget soverom til disposisjon om dere skal på kurs til meg en annen gang: )

Det finnes mange hyggelige mennesker, hva?

yesheimen sa...

Hei. For en flott gammel sofa. Visse ikke at det fantes buer så tidlig. Den er fin som den er, og muligens enda finere som trukket. Du får bruke tiden til å finne ut hva som er best. Stilig var den iallefall.
Ja for dere sydamer så er S&S et must!
Ha en super tirsadg.
Klem Ann<3

ralfefarfars paradis sa...

gratulerer med ny sofa;) Jeg er sikker på at mannen din snart blir like forelska- han trenger bare litt tid;) Jeg får ta en tur på SS når vi skal ned til sommeren--er egentlig ikke så glad i store kjøpesenter- men det skal nok gå bra;) Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Mira sa...

Hvor blir våren av?
Syns me hadde et glimt av den, men nå!
Har ikkje sett buesova i den stilen før, det må være et kupp!( Me har ett langt smalt tik salongbord studd vekk, i 60 - 70 tallstil.). Sybordet ditt har den søte fasongen.Som eg liker.

Håper du får ei fin helg.klem.

Lindas hus sa...

Kjempe kuul sofa og du som er så flink til å trekke om så blir jo dette bare en lek! Gleder meg å se sy bordet ditt ferdig! Blir sikkert knall fint. Ellers så får du kose deg masse i helgen. Klem

Solveig sa...

Så gøy å finne noe en har hatt lyst på! Skikkelig retro-stil - blir rent nostalgisk nå jeg:o)
Jammen skal de holde koken disse mennene våre, men slike interiøfantaster som oss to:o)))))
Herlig sybord også! Jeg fikk tak i et lignende på loppemarked for et år siden. Det står også å venter på maling......og litt mer gulvplass:o))
Så gøy at Stoff og Stil åpner i Kristiansand! Jeg er glad vi har et utsalg her i vest - nå går det i omtrekking av møbler hos meg også, og jammen er det litt av en prisforskjell fra andre butikker. Det går liksom an å prøve og feile litt.... Vi skulle def. ha bodd nærmere hverandre. Tenk på all moroa vi kunne hatt med alle prosjektene våre:o)!!
Ønsker deg en flott søndagskveld, min venn.
Klem fra Solveig

Ellemeller sa...

Ikkje snakk so høgt om at eg har smitta deg, det kan oppstå kaos og innsamlingsaksjonar for å forske fram vaksine... og det vil vi ikkje:)