onsdag 13. januar 2010

Fleecekjole og strikking... Ja, strikking;o))))

Har ikke sydd så mye klær ennå, men nå skal det jammen bli en forandring på det.
Her har jeg førsøkt meg på fleecekjole, kantet med et stoff jeg kjøpte hos Laila, Tankespinn og fargeklatter. Stoffet til Laila var så lekkert at jeg til nå bare har tatt på det, og ikke turt å klippe i det;o))) Har tenkt med tid å stunder å sy meg en hel kjole i det stoffet, må bare finne det perfekte mønsteret;O))

Så har jeg strikket meg en lue, jeg som knapt har strikket noe mer enn en jordbærlue til katten, våget meg ut i strikkeuniverset og strikket og tovet en ullue;o)) Det var faktisk veldig enkelt.
2 nøster ullgarn, 120 masker, rundpinne nr 5 og et par dager med intens strikking. (ja, jeg vet at det sikkert kan strikkes på en kort kveld, men jeg trengte 2 dager;o))
Damen i butikken sa det krympet med 1/3, så da bare strikker du hylsa 1/3 lenger enn den skal være, tover(jeg brukte 50 grader i maskinen), syr sammen hylsa i toppen, bretter inn tuppene og setter på en knapp, voila, ferdig;o))


Og slike morraer har det vært på sørlandet i det siste, aldeles nydelig;o)))
Nå har temperaturen også blitt litt mer "kan være ute uten å fryse fua av deg", så vi har fått opp porter og takstein på garasjen.
Så nå skal vi bare få opp vinduene og døra, så kan vi begynne å isolere, legge gulvet på loftet og få litt varme på;o))) Gleder meg vannvittig til å begynne på alle møbelprosjektene;o))

Tusen takk for alle oppmuntende kommentarer fra dere, det varmer godt om et frossent hjerte;o)) Har også fått en award, fra søte Linda i Lindas hus, den tror jeg jammen jeg må blogge om neste gang, for nå tror jeg det er leggetid;o)))

Natta......

post signature

18 kommentarer:

Bergfrua sa...

Stilig kjole!!!
Tenk den i brunt og beige da=) Kreativ er du!!

Nå er jeg igang me blogginga igjen=)

Hurra for inspirasjon og interiørlyst!!

mvh Bergfrua

Ellemeller sa...

So flink du er! Den kjolen gjorde at eg fekk vårstemning, og det trengs i ein litt småfrossen kropp:)
Strikking og greier, jøssenavn! Du er berre flink du!

Laila -Karin sa...

Du verden så flott det ble.
Skikkelig flink du..
Ha en fortsatt fin torsdag.
Klem

Lyse drømmer sa...

Nydelig kjole! Sysler litt med tanken på å sy meg en sjøl... Har en del jeg må sy inn først, jeg har gått en del ned i vekt. Brukte du mønster, eller tok du utgangspunkt i en du hadde fra før?
Klem fra meg:D

Unknown sa...

Superflott kjole. Det er bare å begynne å sy for deg. :))

ralfefarfars paradis sa...

Åh- så lekker kjole (og vakker modell..) Luen virket jo enkel å strikke...jeg tovet også en lue- så syntes jeg den fortsatt var for stor- og tovet den engang til- og vips- så hadde jeg en lue som ikke dekket ørene lenger.....tror nok den må gis bort til noen med mindre hode enn meg selv;) Så flott at garasjen nesten er ferdig;) Ønsker deg en fin helg!

Anonym sa...

Så fin kjole, skjønner godt du vil sy flere:-)
Fine farver også!
Ha en fin helg, klem Hege.

yesheimen sa...

Lekker kjole du har sydd deg, tenk å være så flink da.

Og strikkeluen ble jo riktig tøff, og helt sikkert god og varm.

Klem fra Ann<3

milstjerne sa...

Heisann! Ville innom her for å ønske deg et godt nyttår, litt forsinket :)
Synes kjolen din ble kjempe fin, gir meg lyst til å forbedre syferdighetene mine ;)

Klemmer

Lyse drømmer sa...

Kjempefin uansett! Kunne godt tenkt meg maken:) Sakl sy noen vesker før jeg drar på messa, en av de som jobber for en gardin leverandør vi har ønsket seg, så det blr neppe tid til kjole før den tid. Men, man vet jo aldri!
Ha en fin helg:)
Klem fra meg

Solveig sa...

Der var'a i gang igjen, ja:o) Visste at du ikke kom til å hvile deg på laubæra lenge-du er for kreativ til det:o)))) Herlige Linda! Så flott en jente i nydelig fleezekjole:o)))
Og så har du fått strikket også! Jammen blir det spennende å følge deg med denne garasjen, du. Det kommer det til å gå varmgang i pedalen når du starter opp:o)
Ønsker deg og dine en nydelig helg, min venn!

Klem fra Solveig

Anonym sa...

I want not approve on it. I over nice post. Particularly the appellation attracted me to review the intact story.

Lotta sa...

Ah lekker kjole..Så flink du er da:)
Ønsker deg en fin søndagskveld:)
Klemmer

Norwaystyle sa...

Så fin du ble, og så herlig farge. En award med utfordring venter hos meg.
Klem

Husdraumen/Anita sa...

Klikka inn via Norwaystyle, sidan du hadde fått award;)
FOR ein kreativitet, du har jo pussa opp fleire møblar enn eg klarer å telje. Dette vil eg sjå meir av!! Keep it coming;)

C ♥ sa...

Tusen takk ♥ Det er skikkelig stas må jeg si!! Og jeg er glad for at du likte Siri bedre enn kommoden. Det gjør jeg og ;)
klem C ♥

Tomtefreak sa...

Hej Linda!
Koseligt att följa din blogg!! Du lagar så många fina ting! Blå/turkos kjolen är väldigt fräsch! Såg din hälsning på min blogg. Tack! Jag skulle varit på kurs hos Gitte, i trykkram eller vad det nu heter, men kursen blev tyvärr inställd og jag kan ikke de andra kurstillfällena.
Ha det gott! Hälsa din mamma!
Klem fra Pia

asdasd sa...

中古車貸
車貸
銀行汽車增貸
車貸官方網站
銀行汽車貸款10-150萬
汽車二胎貸款‎
汽車貸款查詢