tirsdag 23. februar 2010

Endelig system på vaskerommet;o)

Nå har jeg endelig fått somla meg til å få ferdig systemet mitt på vaskerommet;o) Det var et prosjekt jeg hadde tenkt å være ferdig med til jul;o//

Skittentøysposen er stifta fast i en ramme laget av taklister, skåret i vinkel av en utrolig snill mann på Byggeriet i Grimstad. Tusen takk;o))))
Det er klart at trerammene sikkert kunne blitt malt, men det er da tross alt bare et vaskerom, ikke noe som allmenheten skal inn i på daglig basis;o)))
Og så har jammen med vaskemiddelet også blitt sotert og satt i system;o)
Vasken henger oppunder taket over brettebenken...
Og en og en stang kan senkes ned.... Genialt;o)))))

Og siden det er dere så kan jeg fortelle at alt det vanlige vaskeromsrotet er midlertidig ryddet unna til ære for fotografering, og at det om få dager sikkert kommer til å herske sedvanlig kaos;o)))

Ha en forteffelig uke;o)

post signature

14 kommentarer:

sylvia sa...

hei,
å så flink du har vært,bedre sent enn aldri heter det jo,deilig med plass da,
ha en fin dag,
klem fra sylvia

Unknown sa...

Med slikt system kan det ikke bli kaos. :)

Renate sa...

Så flott system du hadde laget deg .ble veldig flott da :)

Lykkeliten sa...

Gid det hadde sett slik ut på mitt såkalte vaskerom du!
Jeg er grønn av misunnelse, men må holde ut i kjelleren til vi har ork til å begynne på det som skal bli vaskerom oppe.

Det er nemlig en gang, og his det skal bli vaskerom må vi lage inngang nede. Hvis vi skal lage inngang nede må vi hugge nede kjellergulvet.....
Ja, du ser tegninga!

Norwaystyle sa...

Så herlig å se. Du er så flink til å finne dine egne kreative og praktiske vrier, og som lokker frem glad-følelsene. Kjempefine skittentøykurver.

Veronika sa...

Wow, det var litt av ett system! Her jobbes det også med å få bedre system på nettopp vaskerommet, det er ikke bare-bare å få det slik man vil ha det. Men så koselig som det er å ha det ryddig på vaskerommet, for jaggu meg tilbringer vi nok tid på det rommet;)

Solveig sa...

Snille venne min, det gjør da ingenting om du glemmer i ny og ne:o) Det gjør oss bare mer like:o) Bare vent til du finner kokt spaghetti i tallerkenhylla og nyvaskede kopper i kjøleskapet.....da vet du at du har tenkt for mange, skal vi si "kreative", tanker en stund!
Dette vaskerommet ditt er bare genialt! Så tøft med skittentøyposene, og denne stanga som kan heises opp og ned-hvor tar du det fra:o))??? Digger deg og ideene dine:o)
Ønsker deg en flott morgendag. Jammen godt å høre at det ikke er bare mitt vaskerom som er "bomba" i perioder-synes mange har det så ryddig!
Klem fra Solveig:o))))))

Pennyknits sa...

Heisann :) Flott blogg du har, og så fint det har blit på vaskerommet ditt :) Minner litt om skittentøysplassen vår og, bare jeg kan ikke sy, så alt er snekra av mannen :) Du har forresten fått en award på bloggen min :) klem

ralfefarfars paradis sa...

Så fint- og strukturert det ble- du hadde nok grått hadde du sett mitt vaskerom- huttetu- der trengs det opprydning;) Det må være herlig med orden i sysakene;) ønsker deg en fin dag i morgen- her er det 20 minus!!!

Lindas hus sa...

Oj, her snakker vi orden i sysakene;) Blir mektig imponert jeg! Sånn vil jeg også ha det, men det skjer vel aldri......vaskerommet mitt er ikke særlig bloggbart! Så all ære til deg! Kos deg og nyt det! Stor klem

Villblomsten sa...

Wow - jeg er kjempeimponert !! :-)
så flott vaskerom :-)
Skittentøyskurvene og såpe-oppbevaringen :-)

Det er sånn at nå fikk jeg lyst å gå ned å rydd på mitt eget vaskerom :-)
Hihi :-)

Anonym sa...

SÅ lurt Linda! - krever sin kvinne/mann den klesvasken her i huset også..!
Kjempesmart benk m/ skittentøys-kurver under:-)
Ha en fin dag, klem Hege.

Ellemeller sa...

*misunneleg!*
Eg har diiigert vaskerom og ikkje kontroll i det heile tatt... Men eg håpar det skal bli etterkvart:)

Solveig sa...

Tusen takk for koselige ord som alltid. De inspirerer meg, min venn!
Ønsker deg en flott helg når så langt kommer:o)
Klem fra Solveig