onsdag 21. april 2010

Jeg fikk en visjon....;o)

Forleden kveld når jeg egentlig skulle sove, så kom ideen til hva jeg skulle gjøre med 2setern min, og her er resultatet;o)))



Dere husker kanskje åssen den så ut før??
Hadde egentlig en annen plan for den, men men, sånn kan det gå;o)))))


Har 2 stoler også, de ble seende slik, og slik ut;o)
Både møbelstoff, møbelbånd og den turkise snora er kjøpt på Stof & Stil, og den turkise snora er sydd fast i stoffet;o)
Må jammen meg si meg strålende fornøyd med resultatet;o)))
Har syslet med litt andre ting også...;o)
Forleden så fikk jeg en hel søppelsekk med stoffer av ei venninne, det var som julaften og bursdag på en gang. Oppi lå det blandt annet et gammelt dynetrekk, som ble forvandlet til en søt tunika. Denne skal selges, må bare finne ut ca hvilken størrelse den er først, men antar at det er ca 80+-;o)))

Et par buksedresser til har jeg hat tid til å sy. Ble så fornøyd med den til søtnos at jeg måtte lage en til datteren til kusina mi.....
Og enda en til......;o)

Den siste har ikke fått stroppene sydd på, for symaskinen er midlertidig ute av drift;o/// Håper inderlig ikke det varer lenge;o))
Inntil neste gang.....
So long;o))))

post signature

12 kommentarer:

Unknown sa...

Så stilig den ble. Har en slik en stående jeg også, og aner ikke hva jeg skal gjøre med den... :-)

Lindas hus sa...

Wowså kult! Den ble jo bare knall;) Du er jo bare så flink og gir meg dårlig samvittighet for min som står og lengter etter meg! Stor klem

fru Karlsen sa...

Hei! Sofaen ble knallstilig!

Liza sa...

Kjempefint ble den :) Har du tatt et kurs?
Har to lenestoler jeg har arvet, men de må nok syes, ikke stiftes, vet ikke helt om jeg tør begi meg ut på det prosjektet...

Solveig sa...

Oj, så stilig den ble, Linda!! Dette er du dyktig på - veldig kjekt å se at du lager din egen stil. Me like:o))) Du snakker om at du ikke blogger så mye som før, men jammen har du en del å blogge når du føst gjør det:o))! Dette må da ha tatt tid - ikke minst tar det tid og energi å være kreativ og komme med ideer!
Ønsker snille deg en flott kveld.
Klem fra Solveig

Nefertari sa...

Den ble kjempefin!!! ordentlig proft gjort.

Anonym sa...

Hei

Ramlet innom bloggen din idag og kan ikke la være å kommentere sofaen din. Den ble utrolig kul for å si det mildt..... Du er utrolig flink....

Linda

-kine- sa...

Den toseteren ble jo fantastisk tøff! Gammel nostalgi møter det moderne samfunn! Flott med kontrasten i turkis. Det gjøre den mer levende, og buen gir en kontrast til det stramme sorte :)

-kine- sa...

Den toseteren ble jo fantastisk tøff! Gammel nostalgi møter det moderne samfunn! Flott med kontrasten i turkis. Det gjøre den mer levende, og buen gir en kontrast til det stramme sorte :)

Solveig sa...

Tusen takk for koselig kommentar, kjære Linda! Ikke så lett å huske detaljene i alle bloggene - ikke klarer jeg det i alle fall:o)
Håper det går bra med deg der sør. Er siker på at våren er komt lengre enn her. Har så mange plater som skal ut, men sitter her og ser ut på regnværet og tenker....så ble det ikke i dag heller. Vi får se når det har fått vannet seg ferdig fra oven:o)))
Ønsker deg en flott uke videre. Lykke til med alle dine prosjekt.
Klem fra Solveig

Veronika sa...

Wow, den benken ble utrolig tøff!!

銀行汽車貸款0800772999 sa...

財神娛樂評價
體育投注
體育分析
首席娛樂城
香港六合彩
龍筋按摩
口交吞精影片
通博
一夜情聊天室