fredag 21. august 2009

Nå er det gøy å hente posten for tiden;o)))

Det starta så fint i går;o) Oppi postkassa lå katalog fra Stoff og stil (gøy i seg selv), OG siste nr fra Boligpluss (også gøy i seg selv) OG vevde bånd med Sylysten på, som jeg bestilte i forrige uke. OG invitasjon til 40årsdag. Alt dette på en helt allminnelig torsdag, som det vanligvis ikke engang er reklame i kassa;o)

Og i dag fortsatte det;O)
For en liten stund siden vant jeg hos Lykkelitens boble , anbefaler alle som ikke har vært der å ta en tur innom hennes koselige blogg;o)
Et aldeles nydelig stoff, men en herlig blonde pakket som en gave. I sløyfen var det stukket ned to knappenåler med masse perler på.
Jeg rev ut nålene i min iver etter å se nærmere på stoffet, husket i siste liten å besinne meg, puttet nålene tilbake og tuslet avgårde og henta kamera;o))


Inni stoffene lå det jammen et par strikkede grytekluter, eller er det ment å være oppvaskklut? Nei tror ikke jeg har hjerte til å buke disse til oppvask;o)
Aldeles nydelige var de;o) Tusen tusen takk;o)

Som om ikke det var nok, så lå der jammen et lite brev fra Lille Gitte på toppen av det hele.
Inni lå et Babuskabokmerke som hun har laget, og en koselig kommentar hvor hun takker for inspirasjon;o)))))) Det var bare utrolig koselig Gitte, tusen tusen takk.
For de som ikke har vært der, stikk innom, den dama er kreativ;O)


Som dere skjønner har det vært veldig givende posthenting de siste dagene;o)
Har rett og slett vært gøy å være Linda;o) Tusen takk jenter;o)
Til alle dere andre, tusen takk for koselige kommetarer, det er veldig veldig koselig;o)

Ha en fantastisk helg;o)
Jeg skal hente boka Ljust och landtligt, putte bokmerket på plass, hente stoffet som jeg fikk, og kjæle litt med det, men jeg grubler på hva jeg skal sy av det.


post signature

5 kommentarer:

fru Karlsen sa...

Hei!

Så morro! Hærlig med hyggelig post!

God helg

Hilsen Inger

et kjært hjem sa...

Så kjekt, heldige du! Og så mange fine møbler du har pusset opp, det trekket på spisestuestolene var utrolig fint! Green gate, I love!Nå har jeg nettopp vært på butikken og kjøpt malingsutstyr og håper jeg får satt igang idag med mine maleprosjekter! Ha en fin dag :)

Unknown sa...

Det er så gøy når så mye skjer. Fine oppussingsprosjekt.
Gøy er det også å følge en ny blogg. c,")

Solveig sa...

Ja, jeg skjønner deg så godt! Pakke er gøy!! Og så kjekt å ha noe som minner en om gode bloggvenner! Det betyr mye, det!
Og hjelpe meg som du maler for tiden, da! Og så imponerende flotte ting,da! Hjemmet ditt må da snart være i den reneste hvite landstil.
Jeg håper mine dataproblem gir seg snart, så bloggingen kan få en oppsving.
Ha en flott søndag min venn!

Klem fra Solveig

Lykkeliten sa...

Hei!

Hyggelig at du likte pakken, og jo, det er meningen å bruke de som kluter!
Er redd de er litt tynne til grytekluter, men det får du avgjøre selv.

Ser ut som om vi er litt grønne på data begge to, refererer til kommentaren din ang Picasa, så det er synd vi ikke bor nærmere hverandre. Da kunne vi jo møttes og kløna på PC'n sammen!
Jeg synes også det er vanskelig å spørre om hjelp siden jeg mangler så mye av basiskunnskapene, men vi er jo aldri for gamle til å lære noe nytt heller....