fredag 18. september 2009

Litt blått, litt grønt, litt hjemmelaget, litt grandonkelsk, litt oppgradering og litt solsikke;o)

Dette blir et innlegg om litt av hvert, et litt sånn oppsamlingsinlegg;o) Om ting og tang som liksom ikke kom med i et anna innlegg;o))
Først ut er Egersund fayance bollen som jeg fikk jeg fikk av bestemor. Hun var ikke helt sikker, men hun trodde den hadde vært bestemorens. Altså sannsynligvis fra min tippoldemor;o)))

Denne er fra min tippoldemor. mamma husker den fra barndommen hennes, da de var i hennes oldemors hus. Bollen har bare små antydninger til gull kant, så den er veldig slitt, men det gjør den bare enda mer sjarmerende;o)

Forleden var jeg i storbyen- Kristiandsand- sammen med mamma og søsteren. Der kjøpte jeg blandt anna, 3 tallerker og 2 lysestaker.
Litt glasslim senere.....;o)

Den meget omtalte grandonkel, hadde noen kjempesøte emaljerte turkise lysestaker, som jeg endelig har funnet lys til. Firkløver passer fint om dagen, for jeg føler meg som verdens heldigste. Supergod mann, skjønne unger, nytt hus på en deilig tomt og iferd med å start for meg selv;o) Kan en stakkars jente ha det bedre????

Gryteklutduken min som ble degradert, er blitt midlertidig oppgradert igjen. Nå er jeg fornøyd med den.. Midlertidig....;o)


Til sist, så må jeg bare vise solsikken vår;o)
De som har fulgt meg en stund, vet at mine celler ikke har anntydning til grønnskjær i seg. Så da denne stakkaren ble med barna hjem fra barnehagen i våres, levnet jeg den ingen sjanse...
Den stod i ukesvis i vinduskarmen i melkekartongen sin, og fikk svært sporadisk vann. Midt på sommeren syns mannen min synd på den, og planta den ut i stor potte, den fikk litt oftere sporadisk med vann (mest regn).
Så for noen uker siden, så kom det jammen en knopp, og igår begynnte den jammen å opne seg;o)))))) Fantastisk;o)


Aller til sist så må jeg minne om konkurransen min, den kommer du til her

Tusen takk for alle kommentarene jeg får fra dere, det varmer lang langt inn i sjela mi;o)

Ha en flott helg;o)


post signature

8 kommentarer:

Lindas hus sa...

Hei Linda! Så mange fine ting du viser og har. Og kjempe smart med etasjefatet ditt! Jeg også har fått solstikker utenfor døren! Etter å ha matet fuglene med solstikker frø i hele vinter så poppet de bare opp i hagen min! Tusen takk for oppmuntrings klem! Det varmet mitt hjerte! Ha en utrolig deilig helg med familien din! Stor klem fra Linda

Laila -Karin sa...

En riktig fin helg til deg ohg.
Klem

ralfefarfars paradis sa...

Mange skatter her;) Sånne firkløverstaker mener jeg bestemor hadde- men sølvfarget...hmhm..får se etter neste gang jeg er hos mamma...så bra at du stortrives for tiden- det er godt å høre;)
Ha en riktig fin helg!

torleif ann karin sa...

Hei. Har ikke vært hos deg før, men her skal jeg nok komme ofte. Så fin blogg du har, og skal se litt mere.
Så fine gamle ting du har...love it.
Og så fin etasjefat du laget, ja det er jo bare fantasien som setter grenser.
Ønsker deg en fin søndag.
Klem Ann<3

Brit Strikkenerd sa...

Ååååå så fantastisk fine boller du har. Alvorlig vakre arvegodsting:)
Mye fint du ellers hadde fått tak i også. Det er artig når man er heldig å finner ting man ønsker seg.
Takker for hilsnen inn til meg og jeg ønsker deg en deilig søndag

Kort og Søm sa...

Den øverste bollen var veldig, veldig fin!! :o)
Ha en flott søndag!

Ellemeller sa...

Eg likte spesielt etasjefatet:)

Anita

Solveig sa...

Du så mange fine skåler du har, og denne grandonkelen din, han hadde sansen han! Og så er du så flink til å sette pris på livet og live opp oss andre som er innom her:O)
Ja, jeg er som deg; kaster ikke noe fra meg frivillig. Føler meg skikkelig som Øystein Sunde når jeg står på loftet og finner en glemt gjenstand " er det her dere ha havna? Godt dere slapp med skrekken!" Og så er det ned i stuen igjen, mens min mann rynker på nesen og mumler "Hæ! Jau,jau!...."
Ha en fin kveld, Linda! Konkuransen din er jeg med i som vanlig;o)
Klem fra Solveig